Servicii

Această tehnologie ne oferă o nouă modalitate de a decora spațiile interioare și exterioare. Imprimanta este mobilă, adică se poate monta pe bucăți lucru care face sa fie mai ușor de configurat pe înălțime în diferite veriante variante de la 1,6 m până la 4 m.

Pentru suprafețele orizontale care nu sunt plane și gresie imprimanta dispune de un sistem de rulare pentru a realiza o lucrare de calitate.
De asemenea utilizează cerneală UV foarte pigmentată, ecologică, nontoxică, fără miros, este nealergică, făcând-o adecvată pentru medii sensibile și inofensivă pentru adulți, copii și animale domestice.
După imprimare, cerneala este întărită imediat, are un luciu ridicat fiind rezistentă la zgârieturi și abraziune.

Această nouă tehnologie eco-friendly ne oferă oportunitatea de a contribui pozitiv în comunitatea noastră, nemaifiind necesară folosirea vechilor tehnologii care dăunează mediului înconjurător prin faptul că folosesc hârtie și adezivi chimici pentru lipire. Dezlipirea tapetului poate cauza găuri în pereti.
Acoperirea printului se face cu 2-3 straturi de vopsea.

Wallpen este finanțat de Uniunea Europeană ca parte a Fondului European de Dezvoltare Regională pentru cercetarea și dezvoltarea tehnologiilor inovatoare de imprimare pe perete.
WallPen a înregistrat și patentat un total de 15 brevete internaționale iar în anul 2017 a fost câștigător al premiului pentru inovație al Ministerul Afacerilor Economice din Renania-Palatinat și Banca de Inovare și Structură de Stat (IBS) Germania.

E-mail sau sunați-ne la 0744 499505 pentru o ofertă. Vă vom ajuta să luați cea mai buna decizie cu privire la proiectul dumneavoastră! 

Oferim Printare pe perete, Tiparire pe perete, Tapet , Printare pe sticla, Printare pe lemn, Logo firme, Imagini Disney pe perete,Tapet camera copiilor,Tapet living,Tapet birou,Tapet firme - Maramures